nieuws

Ontbijten met Sven Kramer op Hyves

Nieuws

WAGENINGEN – Schaatskampioen Sven Kramer staat als Ambassadeur van Brood vanaf deze week centraal in een online actie op Hyves. Fans van Sven maken kans op een arrangement voor twee personen naar het schaatsen in Vancouver (Olympische Spelen).

Ontbijten met Sven Kramer op Hyves

WAGENINGEN – Schaatskampioen Sven Kramer staat als Ambassadeur van Brood vanaf deze week centraal in een online actie op Hyves. Fans van Sven maken kans op een arrangement voor twee personen naar het schaatsen in Vancouver (Olympische Spelen).

In de aanloop naar de schaatswedstrijden in Vancouver kunnen fans van Sven op Hyves bij hun idool aan de ontbijttafel aanschuiven en een originele aanmoediging – in broodletters – bedenken. Zo maken ze kans op de hoofdprijs: een arrangement voor twee personen naar het schaatsen in Vancouver. Deze online actie maakt deel uit van de broodcampagne met Sven Kramer die eind oktober door het Voorlichtingsbureau Brood is gestart.

Hyvers

De actie wordt op Hyves gecommuniceerd via diverse banners zoals een rectangle, leaderboard en profielbutton. Ook krijgen Hyvers een oproep van Sven wanneer ze iemand een berichtje sturen. Met de actie, die tot en met medio januari 2010 loopt, wil het Voorlichtingsbureau Brood op een eigentijdse manier de aandacht vestigen op het belang van brood en ontbijten.

Het ontbijt is voor Sven Kramer de belangrijkste maaltijd van de dag. Want een ontbijt met brood geeft energie. Dé ultieme voorbereiding voor het leveren van een topprestatie in Vancouver.

Wat is Hyves?

Hyves is met 9,5 miljoen leden (Hyvers) in Nederland de grootste profielenwebsite: een online sociaal netwerk waar je gratis een profiel van jezelf kunt aanmaken. Zo kun je krabbels (korte berichtjes) plaatsen en met foto’s anderen deelgenoot maken van je privéleven. Ook kun je kijken hoe het gaat met oude bekenden en je vrienden op de hoogte houden van leuke acties, zoals de ‘Ontbijt met Sven-actie’.
 

Reageer op dit artikel