nieuws

Oliebollen drive-in bij bakker Tetteroo

Nieuws

EEMNES – Toen hij geen plek kreeg toegewezen in Laren om oliebollen te verkopen, wist bakker René Tetteroo het even niet. Al snel kwam de oplossing: een oliebollen drive-in aan de Bramenberg in Eemnes.

Oliebollen drive-in bij bakker Tetteroo

EEMNES – Toen hij geen plek kreeg toegewezen in Laren om oliebollen te verkopen, wist bakker René Tetteroo het even niet. Al snel kwam de oplossing: een oliebollen drive-in aan de Bramenberg in Eemnes.

Sinds gisteren kunnen de oliebollen à la de McDrive van Mc Donald’s worden afgehaald. Klanten rijden een rondje om een bedrijfspand en kunnen bij een loket hun bestelling doen. Bij een volgend punt volgt de betaling en het afhalen van de oliebollen. De oliebollen drive-in is tot en met 31 december geopend.
 

Reageer op dit artikel