nieuws

Nominaties Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij

Nieuws

ZOETERMEER – De commissie Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij negen leerbedrijven geselecteerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij.

Nominaties Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij

ZOETERMEER – De commissie Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij negen leerbedrijven geselecteerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij.

De volgende leerbedrijven zijn geselecteerd:
Van Vessem en Le Patichou te Haarlem
Maison Kelder BV te ’s-Gravenhage
Patisserie Christiaan te Velp (GLD)
Banketbakkerij Jan Smeets te Spijkenisse
Echte Bakker Swart te Wervershoof
Patisserie en chocolaterie Jacques van Bragt te Geldrop
Bakkerij Ebbers Terborg te Terborg
Bakkerij Vreugdenhil BV te Maasdijk
Luxe Bakkerij Martin te Valkenswaard

De negen geselecteerde leerbedrijven krijgen in januari 2010 een audit in hun bedrijf. Tijdens de audit worden de bedrijven beoordeeld op basis van betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. Ook worden de praktijkbegeleider, leerling en ROC gevraagd om hun visie op het leerbedrijf toe te lichten. Begin februari 2010 nomineert de commissie op basis van de rapportages drie leerbedrijven voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij. Half maart 2010 mogen de genomineerde leerbedrijven hun opleidingsfilosofie toelichten bij de commissie.

De Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een gezamenlijk initiatief van Kenwerk en sociale partners NBOV, NVB, CNV Bedrijvenbond en FNV Bondgenoten om de beste leerbedrijven in de spotlights te zetten. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de bakkerijsector hebben onder de aandacht te brengen. De winnaar van de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2010 Bakkerij’ wordt op woensdag 14 april 2010 tijdens de Jeugdvakwedstrijden mbo in Wageningen bekend gemaakt.
 

Filmpje eerdere winnaar categorie bakkerij

Reageer op dit artikel