nieuws

Man slaat medewerkster bakkerij

Nieuws

BREDA – De politie heeft woensdagmiddag in winkelcentrum de Barones een 23-jarige Bredanaar aangehouden die een medewerkster van een bakkerij had mishandeld. De verdachte had in de bakkerij een broodje gezond besteld.

BREDA – De politie heeft woensdagmiddag in winkelcentrum de Barones een 23-jarige Bredanaar aangehouden die een medewerkster van een bakkerij had mishandeld. De verdachte had in de bakkerij een broodje gezond besteld.

Hij zei dat hij oude kaas op zijn broodje wilde. De verkoopster ging daarmee aan de slag. Hierop ging hij de vrouw commanderen, meldt BN De Stem. De medewerkster was zijn commentaar op een gegeven moment zo beu dat ze zei dat hij de winkel moest verlaten. De Bredanaar maakte haar uit voor racist en sloeg haar op haar lip. Ook uitte hij dreigende taal in haar richting. Toegesnelde agenten hebben de man aangehouden. Op het bureau vond de verdachte het nodig om zijn behoefte in de cel te doen. Hij heeft een dagvaarding gekregen.

Reageer op dit artikel