nieuws

Klanten bakkers bijeen in Amsterdam RAI

Nieuws

AMSTERDAM – Veel klanten van bakkers troffen elkaar afgelopen zondag bij de première voorstelling van de Sinterklaasmusical De Geheime Chocoladeletters Van De Sint in Amsterdam RAI.

Klanten bakkers bijeen in Amsterdam RAI

AMSTERDAM – Veel klanten van bakkers troffen elkaar afgelopen zondag bij de première voorstelling van de Sinterklaasmusical De Geheime Chocoladeletters Van De Sint in Amsterdam RAI.

De musicalactie is een initiatief van Grobak, Damco en Dobla. Van begin oktober tot half november hielden deelnemende bakkers een Sinterklaas musicalactie. Bij besteding in de winkel maakten klanten kans op kaartjes van de Sinterklaasmusical van Ron Boszhard. ‘Het doel van deze première voorstelling was óók om belangrijke relaties van Ron Boszhard producties, Impresariaat Ruud de Graaf en Grobak in het zonnetje te zetten,’ aldus Paul van Pelt van Grobak. ‘Deze opzet is geslaagd. Naast de 1600 bezoekers aan deze voorstelling was een aantal prominente gasten uit de bakkerijbranche aanwezig, waaronder bakkerijbedrijven en toeleveranciers die de musicalactie zowel vorig jaar als dit jaar hebben ondersteund.’

Daarnaast kon de organisatie een aantal bekende Nederlanders begroeten zoals Glennis Grace, Bridget Maasland en Hilke Bierman. Aansluitend op de voorstelling is een kleine première party georganiseerd waarbij de aanwezige VIP’s en bekende Nederlanders met hun gezin, samen met Ron Boszhard en Sinterklaas, op de foto konden.

 

Reageer op dit artikel