nieuws

Kaak beste leerbedrijf 2009 Kenteq

Nieuws

Kaak beste leerbedrijf 2009 Kenteq

TERBORG – De juryleden van het Maas Geesteranus Fonds/Kenteq hebben Kaak Nederland uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf van Kenteq in 2009. Kaak produceert voor de industriële bakkerijbranche.

TERBORG – De juryleden van het Maas Geesteranus Fonds/Kenteq hebben Kaak Nederland uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf van Kenteq in 2009. Kaak produceert voor de industriële bakkerijbranche.

Kaak Nederland is onderdeel van de Kaak Groep, wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van complete productielijnen en automatiseringen voor de industriële bakkerijbranche. De Kaak Groep ontwikkelt, produceert en installeert complete systemen en stand-alone machines.
 

Bescheidenheid

In deze landelijke verkiezing streden drie leerbedrijven werkzaam in de elektro-, installatie en metaalsector tegen elkaar. Eerder dit jaar werden zij al de beste in hun regio. De jury wees de eerste prijs aan Kaak Nederland toe omdat het bedrijf in alle opzichten een voorbeeld is voor andere bedrijven. Vooral als het gaat om het personeels- en opleidingsbeleid en in het bijzonder de uitvoering daarvan. De duidelijke trots, maar ook de bescheidenheid waarmee die trots wordt gebracht, maakt grote indruk.  Een ‘internationale speler, maar nog steeds familiebedrijf ‘ vat het beste het gevoel over de kwaliteit van Kaak samen, aldus de jury.

Naast Kaak Nederland waren Stork Food Systems uit Boxmeer en HTM Railmaterieel uit Den Haag genomineerd. Stork kwam in aanmerking voor de tweede prijs en HTM Railmaterieel mocht de derde prijs in ontvangst nemen.
 

Reageer op dit artikel