nieuws

Ireks voldoet aan eisen Riskplaza

Nieuws

KULMBACH – Ireks GmbH, met het hoofdkantoor in het Duitse Kulmbach, is het eerste niet Nederlandstalige bakkerijgrondstoffenbedrijf dat het Audit+ van Riskplaza heeft behaald.

KULMBACH – Ireks GmbH, met het hoofdkantoor in het Duitse Kulmbach, is het eerste niet Nederlandstalige bakkerijgrondstoffenbedrijf dat het Audit+ van Riskplaza heeft behaald.

Hiermee plaatst ook Ireks zich op de ‘positieve lijst’ van het Productschap Akkerbouw. Voor afnemers die bij een Riskplaza Audit+ gecertificeerd bedrijf hun grondstoffen betrekken is geen aanvullende verificatie van ingrediënten meer nodig.

Verder meldt Ireks in een persbericht dat in het jaar 2010 de uitbreiding van de productie in Kulmbach ter hand wordt genomen. Ireks gaat een productiewijze hanteren die bekend is uit de farmaceutische industrie. Het bedrijf meent nog flexibeler te kunnen produceren en in te spelen op de wensen van haar klanten naar meer custumor-made producten.
 

Reageer op dit artikel