nieuws

Henk Gemser irritant in spot Becel

Nieuws

HILVERSUM – Henk Gemser die de hoofdrol speelt in de tv-spot van Becel (‘Dat kan beter’) is genomineerd voor de Loden Leeuw.

Henk Gemser irritant in spot Becel

HILVERSUM – Henk Gemser die de hoofdrol speelt in de tv-spot van Becel (‘Dat kan beter’) is genomineerd voor de Loden Leeuw.

De prijs, een initiatief van Tros Radar, is een tegenhanger van de Gouden Loekie, waarbij de beste reclames worden uitgekozen. Gemser, Chef de Mission voor de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver, krijgt de nominatie in de categorie ‘Meest irritante bekende Nederlander in een tv-commercial’. Concurrenten in de verkiezingen zijn onder meer Rob Geus (‘kalfsvlees, daar word ik vrolijk van’), Frans Bauer (Nederlandse Energie Maatschappij) en Bennie Jolink (Beter Horen).

In navolging van Blueband, kwam Becel eerder dit jaar met een brood op de markt. Becel Meergranen Volkoren is volgens een woordvoerder van Unilever een brood met 40% minder zout dan een standaard volkorenbrood en exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Naar de tv-spotjes

Lees ook: Becel stort zich op broodmarkt

Reageer op dit artikel