nieuws

Debora van Zee en Daniel Goemans in bestuur Bakery Nexus

Nieuws

AMSTERDAM – Na een eerste termijn van twee jaar heeft Bakery Nexus nu een nieuw bestuur. Debora van Zee, werkzaam bij het NBC en Daniel Goemans van Peter Goemans Versbakkerij zijn twee nieuwe gezichten.

Debora van Zee en Daniel Goemans in bestuur Bakery Nexus

AMSTERDAM – Na een eerste termijn van twee jaar heeft Bakery Nexus nu een nieuw bestuur. Debora van Zee, werkzaam bij het NBC en Daniel Goemans van Peter Goemans Versbakkerij zijn twee nieuwe gezichten.

Debora is aangesteld als secretaris en Daniel wordt verantwoordelijk voor de PR. Martijn Meijer van Cor Rijken verpakkingen, zal zich richten op ledenzaken en de lopende projecten. Renee Pater van bBrood blijft aan als penningmeester. Ivo van Dijkhuizen, werkzaam bij Meneba blijft nog een jaar voorzitter. Het bestuur dat nu bestaat uit vijf man heeft de ambitie om een volgende stap te gaan maken met de vereniging. Dat betekent het continueren van o.a. Nexus College en het actief opzetten van nieuwe projecten in de branche. Daarbij wordt in 2010 extra aandacht gegeven aan het project Imago. De definitieve plannen zullen eind januari bekend zijn.

Bakery Nexus is een vereniging met 28 leden die werkzaam zijn in de (inter-) nationale bakkerijbranche en ambitie hebben om zich hierin verder te ontwikkelen en/of hierin al een wezenlijke positie hebben.

 

Reageer op dit artikel