nieuws

Bram, de Echte Bakker in Life 4 You

Nieuws

WEHL – Bram en Maud Kraaijvanger van Bram, de Echte Bakker uit Wehl zijn zondag 20 december te zien in het RTL-programma Life 4 You. Ze vertellen over hun bekroonde Weihnachtsstol.

Bram, de Echte Bakker in Life 4 You

WEHL – Bram en Maud Kraaijvanger van Bram, de Echte Bakker uit Wehl zijn zondag 20 december te zien in het RTL-programma Life 4 You. Ze vertellen over hun bekroonde  Weihnachtsstol.

De uitzending begint om 17.20 uur en duurt tot ongeveer 19.20 uur. Het Wehlse bakkersechtpaar is uitgenodigd om te vertellen hoe ze de eerste prijs bij de landelijke Weihnachtsstollenkeuring van het Echte Bakkersgilde hebben gewonnen.

Naar het programma kijken ongeveer een miljoen mensen en dus een mooie gelegenheid om de Weihnachtsstollen van de ambachtelijke bakker onder de aandacht van het grote publiek te brengen. De redactie heeft toegezegd dat de stol ‘een leuk moment in de show krijgt’. De presentatoren Carlo en Irene gaan de beste kerststol ook proeven.

Lees ook: Beste Weihnachtsstol voor Wehlse bakker Bram 

Reageer op dit artikel