nieuws

Beste Weihnachtsstol voor Wehlse bakker Bram

Nieuws

WEHL – Bram, de Echte Bakker uit Wehl, heeft de eerste prijs bij de landelijke Weihnachtsstollenkeuring van het Echte Bakkersgilde gewonnen.

Beste Weihnachtsstol voor Wehlse bakker Bram

WEHL – Bram, de Echte Bakker uit Wehl, heeft de eerste prijs bij de landelijke Weihnachtsstollenkeuring van het Echte Bakkersgilde gewonnen.

De stollen van Bram, de Echte Bakker, werden door Gildemeester Chris Scholtens (links op foto) als ‘uitmuntend’ beoordeeld. De gedeelde tweede plaats was voor Van Meijel uit Clinge en Theo Pastoor uit Tilburg. Bram wist in 2007 de prijs ook al in de wacht te slepen. ‘Tja, mooi man! We hebben ons best gedaan, maar met zoveel goede collega’s is ’t maar afwachten of je in de prijzen valt,’ reageert Bram Kraaijevanger. 

Volgens GildeMeester Scholten was er aan de stollen van Bram zichtbaar veel aandacht besteed. Vooral het model, de smaak en de eeteigenschappen waren goed. De afgelopen weken konden alle Echte Bakkers hun Weihnachtsstollen aan de Gildemeester van het Echte Bakkersgilde voorleggen. Hij beoordeelde elk product conform de reguliere keuring van NBC.

Lees ook:

Vernieuwingen bij Bakker Bram

Echte Bakker Bram maakt beste kerststol

 

Reageer op dit artikel