nieuws

Bakker van Leeuwen op bres voor kinderziekte

Nieuws

KERKDRIEL – Een bedrag van 6160 euro voor Energy4all. Een geweldig resultaat, onder meer te danken aan de inspanningen van bakker Erik Van Leeuwen uit Kerkdriel.

Bakker van Leeuwen op bres voor kinderziekte

KERKDRIEL –  Een bedrag van 6160 euro voor Energy4all. Een geweldig resultaat, onder meer te danken aan de inspanningen van bakker Erik Van Leeuwen uit Kerkdriel.

De stichting Energy4all zet zich in voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Bakkerij Van Leeuwen had een speciaal Energybroodje ontwikkeld: een gevuld broodje met stukjes aardbei en suiker. De opbrengst was in zijn geheel voor de stichting. Er waren de afgelopen periode meer activiteiten in de bakkerij, die geld opleverden. Kinderen konden koekjes bakken, er was een springkussen, men kon een rondleiding krijgen door de bakkerij en op de foto met een bekende presentator van Nickelodeon. De opbrengst van de oliebollenverkoop op 21 november ging ook naar Energy4all.

TV-presentator Jochem van Gelder nam de cheque in ontvangt. ‘Het is nog steeds onbegrijpelijk dat er anno 2009 geen medicijn is voor deze ziekte,’ aldus Van Gelder. Bakker van Leeuwen bedankte ook Meneba en Zeelandia die als hoofdsponsors van de acties fungeerden.

Lees ook: Bakker van Leeuwen stopt energie in Energy4all

Reageer op dit artikel