nieuws

Bakker Elfrink bakt voor Bas van de Goor Foundation

Nieuws

EPE – De groep vrouwen van Ladies’ Circle 1 Epe heeft een recordaantal kerstbroden verkocht. Er zijn meer dan 2700 broden over de toonbank gegaan, gebakken door bakker Elferink.

Bakker Elfrink bakt voor Bas van de Goor Foundation

EPE – De groep vrouwen van Ladies’ Circle 1 Epe heeft een recordaantal kerstbroden verkocht. Er zijn meer dan 2700 broden over de toonbank gegaan, gebakken door bakker Elferink.

Dit jaar wordt de gehele winst overgemaakt aan de Bas van de Goor Foundation. De stichting van de bekende oud-volleyballer heeft als doel om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verhogen door middel van sport. De stichting richt zich met sportactiviteiten op kinderen van zeven tot en met zeventien jaar. Er is dit jaar gekozen voor deze foundation, omdat één van de vrouwen sterk betrokken is bij dit goede doel, meldt De Stentor. Haar jongste dochter heeft vanaf haar vierde diabetes type 1. Zij heeft gemerkt dat de sportdagen van de Bas van de Goor Foundation een positief resultaat opleveren.

Voor het lidmaatschap van Ladies’ Circle komen in Nederland wonende vrouwen tot 45 jaar in aanmerking. Men wordt lid van Ladies’ Circle op uitnodiging van een plaatselijke Circle of bij erkenning van een nieuwe Circle. De leden zijn vrouwen die door hun beroep of interesses in de betreffende Circle passen. Zij dienen bereid te zijn zich actief in te zetten voor de doelstellingen van Ladies’ Circle.

 

Reageer op dit artikel