nieuws

Bakken kerstbrood jaartje overgeslagen

Nieuws

LEEUWARDEN – De jaarlijkse actie van scholengemeenschap Comenius in Leeuwarden om zelfgebakken kerstbroden cadeau te doen aan christelijke basisscholen, is deze keer mislukt.

Bakken kerstbrood jaartje overgeslagen

LEEUWARDEN –  De jaarlijkse actie van scholengemeenschap Comenius in Leeuwarden om zelfgebakken kerstbroden cadeau te doen aan christelijke basisscholen, is deze keer mislukt.

Het brandalarm in de nieuwe vestiging Zamenhof aan de Robert Kochstraat blijkt zo scherp afgesteld dat tijdens het bakken het alarm drie keer afging, meldt de Leeuwarder Courant.  Uiteindelijk is besloten de circa 120 broden voor de scholen en de buurt dit jaar in te kopen. Voorlichtster Tirza Kingma: ‘Hopelijk doen we het volgend jaar weer zelf.’ Volgens de directeur Arie Hazekamp van de nieuwe locatie op Zamenhof is het ‘complete onzin’: ‘We hebben een fantastische kerstmarkt gehad met eigen gebakken broden.’

 

Reageer op dit artikel