nieuws

Aanhoudingen na overval op Haagse bakkerij

Nieuws

DEN HAAG – Een bakkerij aan de Loosduinseweg in Den Haag is dinsdagavond rond half elf overvallen door twee mannen.

Aanhoudingen na overval op Haagse bakkerij

DEN HAAG – Een bakkerij aan de Loosduinseweg in Den Haag is dinsdagavond rond half elf overvallen door twee mannen.

De twee maakten een onbekend geldbedrag buit en gingen daarmee vandoor. Even later hield de politie in de omgeving twee Hagenaars van 20 en 21 jaar aan als verdachten. De daders waren weggelopen in de richting van de Noorderbeekdwarsstraat. Op basis van een signalement dat door een getuige was gegeven, kon de politie de twee verdachten aanhouden in de buurt van de Zuiderparklaan. De politie heeft de zaak nog in onderzoek en roept de hulp in van mogelijke getuigen.

Mensen die dinsdagavond 15 december rond 22.35 uur de overval hebben zien gebeuren of iets verdachts gezien hebben rond dat tijdstip op genoemde locaties, kunnen contact opnemen met de recherche van Bureau Segbroek via 0900-8844. Of bel anoniem: 0800-7000.

 

Reageer op dit artikel