nieuws

Voorlichtingsbureau Brood met bakkerij op Margriet Winterfair

Nieuws

UTRECHT – Het Voorlichtingsbureau Brood staat voor de eerste keer met een bakkerij op de Margriet Winter Fair.

UTRECHT – Het Voorlichtingsbureau Brood staat voor de eerste keer met een bakkerij op de Margriet Winter Fair.

De stand is ingericht als bakkerij en proeverij. Coördinator van de bakkerij is Hans Som. Alle dagen zal een team van jonge en ervaren bakkers verschillende broodsoorten bakken. Bezoekers kunnen aan workshops meedoen en het vers gebakken brood proeven.

Sven Kramer
In de stand is er ook aandacht voor de broodcampagne met Sven Kramer. Twee grote posters hangen in de bakkerij en posters worden uitgedeeld. Ook kunnen bezoekers een handzaam foldertje meenemen over brood & gezondheid. Verwacht wordt dat zo’n  75.000 consumenten de Margriet Winter Fair zullen bezoeken.
Deze consumentenbeurs vindt van 20 tot en met 26 november 2009 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

 

Reageer op dit artikel