nieuws

Videobeelden opening nationaal Schoolontbijt

Nieuws

Videobeelden opening nationaal Schoolontbijt

DOETINCHEM – Het Nationaal Schoolontbijt 2009 is officieel van start gegaan. Onder toeziend oog van tientallen kinderen, genodigden en journalisten openden Sven Kramer, samen met Johann Olav Koss en Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam de zevende editie van het ontbijtevenement.

DOETINCHEM –  De opening van het Nationaal Schoolontbijt 2009 is door veel media verslagen. Onder toeziend oog van vele journalisten openden Sven Kramer, samen met Johann Olav Koss en Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam de zevende editie van het ontbijtevenement. Bekijk de televisieuitzendingen.

Bekijk de reportage van het Jeugdjournaal
Bekijk de reportage van Hart van Nederland
Bekijk reportage Nuvideo.nl

Zie ook:
Sven Kramer en Johann Olav Koss openen Nationaal Schoolontbijt
 

Reageer op dit artikel