nieuws

Sinterklaas en paard reiken musicalkaarten uit bij bakkerijen Smit en Van der Kwast

Nieuws

VAASSEN – Bij de bakkerijen Smit en Van der Kwast in Vaassen was het woensdag 25 november feest. Sinterklaas en paard reikten ter gelegenheid van de Sinterklaasmusical actie entreekaarten uit.

Sinterklaas en paard reiken musicalkaarten uit bij bakkerijen Smit en Van der Kwast

VAASSEN – Bij de bakkerijen Smit en Van der Kwast in Vaassen was het woensdag 25 november feest. Sinterklaas en paard reikten ter gelegenheid van de Sinterklaasmusical actie entreekaarten uit.

De musicalactie is een initiatief van Grobak, Damco en Dobla. Van begin oktober tot half november hielden deelnemende bakkers een Sinterklaas musicalactie. Bij besteding in de winkel maakten klanten kans op kaartjes van de Sinterklaasmusical van Ron Boszhard.

Hermen van der Kwast, eigenaar van beide bakkerijen is een van de honderden bakkers die inhaakte op deze actie. Uit de ingeleverde kanskaarten zijn twintig winnaars getrokken. Elke winnaar kreeg op 25 november van Amerigo drie entreekaarten overhandigd voor de Sinterklaasmusical op 1 december in Veenendaal. De bakker neemt de klanten per bus mee naar de musical. ‘Het is leuk om onze klanten nu iets extra’s te kunnen geven in de vorm van een Sinterklaasmusical en met Amerigo erbij is het helemaal af.’Bergse bakkers trakteren Ron Boszhard

Lees ook
Bergse bakkers trakteren Ron Boszhard
Sinterklaasgevoel terug bij de bakker brengen

Reageer op dit artikel