nieuws

Salon du Chocolat in Amstelveen

Nieuws

AMSTELVEEN – In Stadshart Amstelveen vindt tot en met 22 november “Le Grand Choc” plaats, een speciale editie van Salon du Chocolat. Het festival biedt diverse chocolade workshops, exposities en activiteiten aan. Een overzicht tot nu toe.

Salon du Chocolat in Amstelveen

AMSTELVEEN – In Stadshart Amstelveen vindt tot en met 22 november “Le Grand Choc”  plaats, een speciale editie van Salon du Chocolat. Het festival biedt diverse chocolade workshops, exposities en activiteiten aan. Een overzicht tot nu toe.

Rudolph van Veen opende het festival met een demonstratie koken van hartige gerechten in combinatie met chocolade. (bekijk de foto’s). Arthur Tuytel gaf dinsdag en woesdag chocolade demonstraties (bekijk foto’s)
Ook vandaag, morgen en volgende week is Tuytel actief in Amstelveen. Andere chocolatiers en patissiers die demonstraties geven zijn: Carle Edward Douglas van Douglas Delights, Job Van Berkel, Chef patissier van Patisserie Tout, Philipp Kauffmann, Laura de Nooijer van Lovechock en Franny Blauwendraat Van Soest.

 

Reageer op dit artikel