nieuws

Ruim 75 deelnemers Bakker met Ster tot nu toe

Nieuws

WAGENINGEN – Bakker met Ster telt nu al meer dan 75 deelnemers. Brood- en banketbakkers die zichzelf hebben opgegeven om mee te dingen naar één, twee of drie sterren. Er kan nog tot 1 januari 2010 worden ingeschreven.

Ruim 75 deelnemers Bakker met Ster tot nu toe

WAGENINGEN – Bakker met Ster telt nu al meer dan 75 deelnemers. Brood- en banketbakkers die zichzelf hebben opgegeven om mee te dingen naar één, twee of drie sterren. Er kan nog tot 1 januari 2010 worden ingeschreven.

Dat er veel meer belangstelling is om mee doen dan bij de eerste editie, komt vooral omdat de mysteryhopper minder nadrukkelijk aanwezig is, meent de organisatie. De bedrijven die meedoen worden vooral vanuit praktisch oogpunt beoordeeld, door een vakjury, die alle bedrijven bezoekt. Daarnaast vindt er een winkelbeoordeling plaats door het NBC en bezoeken mysteryshoppers de winkels.

Tweede ronde
In de tweede ronde worden de bedrijven beoordeeld door een retail- én ondernemersjury en vindt er een productbeoordeling plaats. Om meer bakkers te laten mee profiteren van de uitstraling Bakker met Ster wordt per provincie de titel ‘Beste bakker van de Provincie’ toegekend.

Juryrapport
 Elke deelnemer krijgt een uitgebreid juryrapport van alle beoordelingen. Met de adviezen en verbetertips uit die rapporten kan de deelnemende brood- en banketbakker na zijn beoordeling direct aan de slag. Bakker met Ster wil de kwaliteit én het imago van de totale bakkerijbranche bevorderen. De bekendmaking van de Bakkers met Ster vindt plaats op het Nationaal Bakkerij Gala, die op 1 juni (datum onder voorbehoud) plaatsvindt.

 

 

Reageer op dit artikel