nieuws

Rob Schenk overleden

Nieuws

Op 27 oktober is Rob Schenk in het Duitse Schweich, tijdens een korte vakantie, aan een hartstilstand overleden.

Op 27 oktober is Rob Schenk in het Duitse Schweich, tijdens een korte vakantie, aan een hartstilstand overleden.

Schenk was managing partner van de BDG Management Consultants. In die functie was hij in de Benelux als adviseur betrokken bij veel bedrijven in de foodsector en die in de bakkerswereld in het bijzonder. Hij was eerder onder meer directeur van de Melvin Bakkerij Groep in Gouda.
Rob Schenk die register marketeer was, is 62 jaar geworden. De avondwake vindt dinsdag 3 november om 19.00 uur plaats in de St. Williborduskerk te Eersel. De plechtige uitvaart is woensdag 4 november om 10.30 uur in de eerder genoemde kerk. Aansluitend zal Rob Schenk begraven worden op de parochiebegraafplaats te Eersel.

Reageer op dit artikel