nieuws

Puratos Nederland viert 30-jarig bestaan in 2010

Nieuws

ZEVENBERGEN – Het Nederlandse onderdeel van Puratos, een wereldleider in de voedingsindustrie, viert volgend jaar haar 30-jarig jubileum.

ZEVENBERGEN – Het Nederlandse onderdeel van Puratos, een wereldleider in de voedingsindustrie, viert volgend jaar haar 30-jarig jubileum.

Leo Kruit, General Manager Puratos: ‘Dit jubileum vieren we op feestelijke wijze en samen met onze klanten. We blikken terug op 30 jaar historie en samen kijken we vooruit naar de toekomst. Gezondheid en welzijn, smaak en voedingswaarden zijn voor onze afnemers ook in 2010 belangrijke thema’s. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van voedsel in de keuze door consumenten van doorslaggevende betekenis is. En zullen onze businesspartners ondersteunen in het succesvol uitbouwen van hun ondernemingen.’

Bakkerij Dagen
‘Onze activiteiten zullen in 2010 in het kader van het jubileum staan. Een feestelijk jaar met verschillende festiviteiten specifiek gericht op onze klanten. Ons net geopende Center for Bread Flavour in de Belgische Ardennen, het innovatie centrum in Brussel en onze vernieuwde Sensobus voor sensorisch consumenten onderzoek zijn daar een onderdeel van. Dit betekent dat wij niet op de Bakkerijdagen 2010 zullen staan. Meer informatie over ons alternatieve programma volgt snel’, aldus Kruit.

 

Reageer op dit artikel