nieuws

Nieuwe winkel voor Bakkerij De Kof

Nieuws

URK – Bakkerij De Kof op Urk is geheel vernieuwd. De winkel is in een nieuw jasje gestoken. Aan de bakkerij wordt nog hard gewerkt.

Nieuwe winkel voor Bakkerij De Kof

URK – Bakkerij De Kof op Urk is geheel vernieuwd. De winkel is in een nieuw jasje gestoken. Aan de bakkerij wordt nog hard gewerkt.

Anne Jan en Els Eskes namen in 2002 de bakkerij over van de Familie Koffeman.
Na ruim zeven jaar werd het tijd om het bedrijf verder uit te bouwen en de inrichting te moderniseren. Els: ‘De winkel was oud. Bovendien hadden we ruimtegebrek. Zowel qua presentatie als werkruimte.’Door het naastgelegen pand (40m2) bij de bakkerij te betrekken, zijn beide problemen opgelost. De winkel (ingericht door Linthorst Interieurbouw) is warm en gezellig, aldus Els. De eigenaren hebben gekozen voor bediening. Voor de tonbank ligt stukswerk dat de klant zelf kan pakken.

 

Reageer op dit artikel