nieuws

NBOV presenteert beloningstabel feestdagen 2009

Nieuws

GOUDA – Voor het werken op bepaalde uren rond kerst en oud en nieuw worden bijzondere toeslagen toegekend. In onderstaande tabel van de NBOV kunt u aflezen welk functieloon (=100%) en percentage toeslag gelden voor de betreffende periode.

NBOV presenteert beloningstabel feestdagen 2009

GOUDA – Voor het werken op bepaalde uren rond kerst en oud en nieuw worden bijzondere toeslagen toegekend. In onderstaande tabel van de NBOV kunt u aflezen welk functieloon (=100%) en percentagetoeslag gelden voor de betreffende periode. 
 

Op de toeslag van 35% voor gewerkte uren tussen 19 uur en 24 uur heeft de verkoper slechts aanspraak indien hij/zij een overeengekomen arbeidsduur van ten minste 10 uur per week heeft, meldt de NBOV. Wanneer op eerste of tweede kerstdag of op nieuwjaarsdag wordt gewerkt en de werknemer werkt normaal gesproken ook op vrijdag (eerste kerstdag en nieuwjaarsdag) of zaterdag (tweede kerstdag) dan heeft de werknemer ook recht op vervangende vrije tijd met behoud van loon.   
 

Naar de tabel   
 

Reageer op dit artikel