nieuws

Honderden broodjes bakker Holleman verduisterd

Nieuws

ARNHEM – Enkele honderden belegde broodjes van de Arnhemse bakkerij Holleman zijn zondag nooit aangekomen bij Vitesse. Een onbekend persoon, die zich namens Vitesse bij de bakker meldde, kreeg de broodjes mee.

Honderden broodjes bakker Holleman verduisterd

ARNHEM – Enkele honderden belegde broodjes van de Arnhemse bakkerij Holleman zijn zondag nooit aangekomen bij Vitesse. Een onbekend persoon, die zich namens Vitesse bij de bakker meldde, kreeg de broodjes mee.

De onbekende haalde de vaste bestelling voor thuisduels rond het middaguur (Vitesse ontving Ajax) op, meldt De Gelderlander. Toen de échte koerier bij de bakker aan de Nieuwe Kade verscheen, bleek de bestelling verdwenen. De Arnhemse club zat met de handen in het haar omdat er zo snel geen vervangende broodjes te halen waren.

Vitesse slaagde er nog wel in het arbitrale kwartet van een paar snelgesmeerde broodjes te voorzien. Pers en genodigden in het stadion moesten het zonder lunch doen. Vitesse heeft geen flauw benul of er sprake is van een grap of een doelbewuste actie en stelt een onderzoek in.

 

Reageer op dit artikel