nieuws

Graafschap College maakt berg van pepernoot en speculaas

Nieuws

DOETINCHEM – Het Graafschap College heeft de intocht van Sinterklaas in Doetinchem groots verzorgd. Letterlijk.

Graafschap College maakt berg van pepernoot en speculaas

DOETINCHEM – Het Graafschap College heeft de intocht van Sinterklaas in Doetinchem groots verzorgd. Letterlijk.

Bakkerijleerlingen van het Graafschap College in Doetinchem hebben onder leiding van Richard Jansen  speciaal voor de intocht van Sinterklaas een berg lekkernij gemaakt van pepernoten, speculaas en tai tai. De berg van lekkernijen is gemaakt op het Graafschap College en vervolgens per vrachtwagen naar het centrum van de stad vervoerd. Hier werden de producten verkocht voor een euro. Richard Jansen: ‘We hebben zaterdag zo’n 180 kilo verkocht. De opbrengst gaat naar een school in Bosnie voor de aanschaf van lesmaterialen. Het was een hele klus, maar als het voor een goed doel is maakt dat niets uit.’

 

Reageer op dit artikel