nieuws

Geen nieuwe winkel voor Bakkerij Busch

Nieuws

ENSCHEDE – Bakkerij Busch keert voorlopig niet terug met een winkel in Enschede. Busch heeft zijn plannen om aan de Haaksbergerstraat een nieuwe bakkerszaak te beginnen voorlopig op de lange baan geschoven.

ENSCHEDE – Bakkerij Busch keert voorlopig niet terug met een winkel in Enschede. Busch heeft zijn plannen om aan de Haaksbergerstraat een nieuwe bakkerszaak te beginnen voorlopig op de lange baan geschoven.

Zo meldt de Twentse Courant Tubantia. De winkel van Busch werd in april van dit jaar getroffen door brand. Busch heeft enkele maanden geleden een nieuwe bakkerij betrokken op een industrieterrein.  De bakker richt zich nu geheel op het derde kanaal. ‘De kosten wegen echter niet op tegen de baten’, aldus Busch in het dagblad.

Lees ook
Nieuwe start voor bakkerij Busch
Grote brand bij bakkerij Busch
 

Reageer op dit artikel