nieuws

Dieven roven kluis weg bij bakkerij Meinders

Nieuws

ALMELO – Bakkerij Meinders uit Almelo is woensdagavond slachtoffer geworden van inbraak. Twee inbrekers namen een loodzware kluis weg uit de bakkerij.

ALMELO – Echte Bakker Meinders uit Almelo is woensdagavond slachtoffer geworden van inbraak. Twee inbrekers namen een loodzware kluis weg uit de bakkerij.

Een bewakingscamera heeft alles gefilmd. Daar op is te zien hoe de mannen zich om 20.45 uur het kantoor van de bakkerij binnendringen en het duo de kluis van een muur losrukt. Ook autosleutels namen ze mee. In de kluis zaten papieren die volgens eigenaar Ruben Meinders voor derden geen waarde hebben, zo stelt hij in de Tubantia. Hoe groot de schade is en of de daders al gepakt zijn, is niet bekend. Meinders was niet bereikbaar.
 

Reageer op dit artikel