nieuws

Chocolatier Van Soest ‘beste starter

Nieuws

UTRECHT–Op het jaarlijkse ING Retail Jaarprijs Gala is chocolatier Van Soest uit Amsterdam uitgeroepen tot beste starter.

Chocolatier Van Soest ‘beste starter

UTRECHT– Op het jaarlijkse ING Retail Jaarprijs Gala is chocolatier Van Soest uit Amsterdam uitgeroepen tot beste starter.

De jury roemde Van Soest om de eigen recepten voor bonbons, truffels en ganaches.
Eigenaresse Franny Blauwendraat-van Soest hanteert daarbij het ‘van zand tot klant’-principe met eigen cacaomelanges speciaal in Parijs samengesteld, met eigen recepten en met eigen chocolademachines in het chocolade–atelier achter in de winkel opgesteld’, aldus de jury.

Vernieuwing
Verder sprak de jury onder meer haar lof uit over de korte lijnen, constante vernieuwing,
verse voorraden en de openheid van het bedrijf. ‘Het concept heeft in de korte tijd van haar bestaan (15 maanden) haar succes al bewezen, ook financieel en is nu al klaar voor eventuele verdere uitrol’, besluit de jury.

Het jaarlijkse ING Retail Jaarprijs Gala werd woensdag 11 november gehouden in STUDIO 21 in Hilversum. De Keurslagers organisatie won de categorie Beste Winkelketen – Publiek. Beste Winkelketen – Vakjury ging naar Rituals Cosmetics.

Bekijk alle prijswinnaars
 

Reageer op dit artikel