nieuws

Callebaut maakt Porsche van chocolade

Nieuws

HETEREN – Sommige mensen dromen ervan. Anderen vinden om op te vreten. Porsche Centrum Gelderland in Heteren heeft de eerste Porsche 911 in chocolade ooit. Barry Callebaut bedacht de actie.

Callebaut maakt Porsche van chocolade

HETEREN – Sommige mensen dromen ervan. Anderen vinden hem om op te vreten. Porsche Centrum Gelderland in Heteren heeft de eerste Porsche 911 in chocolade ooit. Barry Callebaut bedacht de actie.

Porsche Centrum Gelderland heeft een 997 Carrera S volledig in de melkchocolade laten zetten als stunt voor de komende feestdagen. Chocolatier Jan Blancken van Callebaut is samen met collega’s zaterdag 17 november de hele dag bezig geweest met het kunstwerk van melkchocolade. Voor de Sinterklaasstunt is 175 kilo chocolade gebruikt dat in twee smeltbakken in de werkplaats werd gesmolten. Daarnaast gebruikte het team ook een paar kilo witte chocolade voor accenten als de verlichting.  

Barry Callebaut
De chocoladeactie werd bedacht door Eric-Jan Straathof, general manager van de Barry Callebaut Group, samen met Mark Wegh van Porsche Centrum Gelderland. ‘Het zijn beide producten met een hoge dosis verleiding, passie en fun. En in beide gevallen zijn ze zo weg’, aldus Straathof en Wegh. De 911 in chocolade staat tot kerst in de showroom.

 

Reageer op dit artikel