nieuws

Brood&Banket Service winnaar taartenwedstrijd Bakkerswereld

Nieuws

DOETINCHEM – De Bakkerswereldtaart van Adrie Leijgraaff en Rinus Mijnders van Brood&Banket Service, afdeling Crazy Cakes in Amsterdam is de winnaar geworden van de taartenwedstrijd van Bakkerswereld.

Brood&Banket Service winnaar taartenwedstrijd Bakkerswereld

DOETINCHEM – De Bakkerswereldtaart van Adrie Leijgraaff (rechts) en Rinus Mijnders van Brood&Banket Service, afdeling Crazy Cakes in Amsterdam is de winnaar geworden van de taartenwedstrijd van Bakkerswereld.

Aan de abonnees van Bakkerswereld werd, in het kader van de 70ste jaargang Bakkerswereld, gevraagd een originele taart in te zenden. De taart van Adrie Leijgraaff en Rinus Mijnders is opgebouwd uit meerdere lagen vanille mousse, verse frambozen en een pure chocolademousse. Boven op de bolvormige taart is een bakker, gemaakt van marsepein, geplaatst. De bolvormige taart illustreert de wereld en dat vormt samen Bakkerswereld.

Het recept wordt door de bakkers van Brood&Banket Service omschreven als ‘Het geheim van Sloterdijk’.  Bakkers die nieuwsgierig zijn kunnen contact opnemen met Brood&Banket service. Het bedrijf stelt graag haar deuren voor de collega’s open en wil op die manier de bakkers kennis laten maken met de bakkerij en hun geheimen delen.
De winnaars hebben de prijs (canvasbon ter waarde van 70 euro) inmiddels uitgereikt gekregen.

 

Reageer op dit artikel