nieuws

Brand treft Bakkerij Remmerswaal

Nieuws

LEIDSCHENDAM – Bakkerij Remmerswaal in Leidschendam is maandagmorgen getroffen door brand. Door adequaat optreden van twee banketbakkers is de schade beperkt gebleven.

Brand treft Bakkerij Remmerswaal

LEIDSCHENDAM – Bakkerij Remmerswaal in Leidschendam is maandagmorgen getroffen door brand. Door adequaat optreden van twee banketbakkers is de schade beperkt gebleven.

De brand ontstond in de meterkast waar een tijdschakelaar van de neonverlichting ging vonken, aldus Edwin Remmerswaal, eigenaar van Bakkerij Remmerswaal. Hoewel de brand snel onder controle was door handelend optreden van de banketbakkers, is de winkel getroffen door rook- en roetschade. Alle producten in de winkel waren onverkoopbaar. Een schoonmaakbedrijf en elektriciens zijn tot en met donderdag druk de schade te herstellen. Tot die tijd is de winkel gesloten. De bakkerij is niet getroffen door schade en is operationeel.

Brand
Vorige week werd Bakkerij Vromans in Baarle Nassau verwoest door brand. Eind oktober ging Bakkerij Paulissen in Stein in vlammen op door een grote brand in een winkelcentrum in Stein. Echte Bakker Dukers had enkel rookschade.

Lees alles over brand 

Reageer op dit artikel