nieuws

Bisschopsmolen lid van Maastricht Culinair

Nieuws

Bisschopsmolen lid van  Maastricht Culinair

Bisschopsmolen is als een van de eerste producenten lid geworden van het samenwerkingsverband Maastricht Culinair.

Bisschopsmolen is als een van de eerste producenten lid geworden van het samenwerkingsverband Maastricht Culinair.

Maastricht Culinair, opgericht in 1983, heeft als doel de culinaire reputatie van de aangesloten leden en het culinaire imago van de stad Maastricht te promoten. Restaurant Beluga, Château Neercanne en Restaurant Hotel Beaumont, hebben zich reeds eerder aangesloten als lid van dit samenwerkingsverband. Door ook niet restaurants aan te laten sluiten wil Maastricht Culinair producenten van regioproducten en de gastronomie te stimuleren een intensievere samenwerking aan te gaan.

 

Reageer op dit artikel