nieuws

Bergse bakkers trakteren Ron Boszhard

Nieuws

BERGEN OP ZOOM – Drie bakkers uit Bergen op Zoom hebben Ron Boszhard en zijn crew zondag getrakteerd op boterletters. Aanleiding was de start van de musical ‘De Geheime Chocoladeletters van de Sint’ en de verjaardag van Boszhard.

Bergse bakkers trakteren Ron Boszhard

BERGEN OP ZOOM – Drie bakkers uit Bergen op Zoom hebben Ron Boszhard en zijn crew zondag getrakteerd op boterletters. Aanleiding was de start van de musical ‘De Geheime Chocoladeletters van de Sint’ en de verjaardag van Boszhard.

Uit handen van de bakkers Cees van Egeraat, Miel van Ravels en Ton Stapelkamp ontving de hele crew van deze Sinterklaas musical de woorden ‘VEEL SUCCES’ in boterletters.

Bijna tweehonderd bakkers hebben entreekaarten weten te bemachtigen voor de Sinterklaas musical. De voorstellingen van worden tot 5 december 25 keer opgevoerd door heel Nederland. Daarvan zijn 11 voorstellingen gekocht door ambachtelijke bakkers met het doel hun klanten de entree kaarten voor deze voorstellingen te laten winnen. In totaal bezochten zondag bijna 1800 mensen uit Bergen op Zoom en verre omgeving de eerste drie voorstellingen.

Zie ook
Sinterklaasgevoel terug bij de bakker brengen

 

Reageer op dit artikel