nieuws

Banketbakker Piet Ritmeester debuteert met schoolontbijt

Nieuws

SCHERPENZEEL – Voor het eerst nam banketbakker Piet Ritmeester deel aan het Nationaal Schoolontbijt. ‘We hebben voor scholen in Scherpenzeel en Woudenberg maar liefst 1450 ontbijtjes verzorgd. Er is sprake van een win-win situatie. Scholen profiteren, kinderen ontbijten goed én het zorgt voor binding met het dorp. De eerste ouders hebben zich al gemeld met bestellingen voor de feestdagen.

Banketbakker Piet Ritmeester debuteert met schoolontbijt
Piet Ritmeester (tweede van rechts) met schooldirecteur en notabelen uit het dorp.

SCHERPENZEEL – Voor het eerst nam banketbakker Piet Ritmeester deel aan het Nationaal Schoolontbijt. ‘We hebben voor scholen in Scherpenzeel en Woudenberg maar liefst 1450 ontbijtjes verzorgd. Er is sprake van een win-win situatie. Scholen profiteren, kinderen ontbijten goed én het zorgt voor binding met het dorp. De eerste ouders hebben zich al gemeld met bestellingen voor de feestdagen.’

 

Lees ook
Sven Kramer en Johann Olav Koss openen Nationaal Schoolontbijt

Reageer op dit artikel