nieuws

Bakkerijbranche krijgt mogelijk eigen tv-programma

Nieuws

De bakkerijbranche krijgt mogelijk een eigen televisieprogramma op de zondagochtend. In Puur & Genieten staat de veelzijdigheid van de sector op een gezellige en onderhoudende wijze centraal.

Bakkerijbranche krijgt mogelijk eigen tv-programma

DOETINCHEM – De bakkerijbranche krijgt mogelijk een eigen televisieprogramma op de zondagochtend. In Puur & Genieten staat de veelzijdigheid van de sector op een gezellige en onderhoudende wijze centraal.

Puur & Genieten is een initiatief voor een nieuw televisieprogramma voor de zondagochtend waarin de ambachtelijke producten, de rijke historie, voorlichting over voeding, werken in de bakkerijsector en ‘leuke weetjes’ voor consumenten worden behandeld.

Het is de bedoeling dat het initiatief van het TV programma Puur & Genieten leidt tot een wekelijkse uitzending. Een zender is nog niet bepaald. Om het programma zo goed mogelijk te maken, is er een proefuitzending gemaakt. De programmamaker en initiatiefnemer Stichting Bakkerij Imago willen graag uw mening en suggesties. 
Bekijk de proefuitzending en geef uw mening.

Stichting Bakkerij Imago is initiatiefnemer van het programma Puur & Genieten Het initiatief is ondersteund door Hoofdproductschap Akkerbouw, Nederlands Bakkerij Centrum, NBOV, en NVB.

Bekijk de proefuitzending
Meer informatie: www.puurengenieten.nl

Reageer op dit artikel