nieuws

Bakkerijbranche: geen brood meer voor eendjes

Nieuws

DE STEEG – Als het aan de bakkerijbranche ligt, moeten de eendjes het in de toekomst met minder brood doen. De branche, onder leiding van Stichting Bakkerij Imago, wil de verspilling van brood tegengaan. Ideeën hierover worden op donderdag 12 november gepresenteerd aan Gerda Verburg, minster van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Bakkerijbranche: geen brood meer voor eendjes

DE STEEG – Als het aan de bakkerijbranche ligt, moeten de eendjes het in de toekomst met minder brood doen. De branche, onder leiding van Stichting Bakkerij Imago, wil de verspilling van brood tegengaan. Ideeën hierover worden op donderdag 12 november gepresenteerd aan Gerda Verburg, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Tijdens de bijeenkomst worden plannen gepresenteerd die er voor moeten zorgen dat de reststroom van brood  mindert en voor een beter hergebruik van brood. Ook worden manieren voorgesteld om vers brood in de juiste hoeveelheden op de plaats van de consument te krijgen. De presentatie is onderdeel van het Project Brood voor Morgen dat Stichting Bakkerij Imago is gestart.

De bijeenkomst op 12 november wordt gehouden op Landgoed Rhederoord in De Steeg en start om 15.00 uur. Meer informatie: Ad Overgaag Tel. 035-5388139

 

Reageer op dit artikel