nieuws

Bakkerij Vromans verwoest door brand

Nieuws

BAARLE NASSAU – Bakkerij Vromans in Baarle Nassau is woensdagochtend getroffen door brand. Hierbij is de bakkerij totaal verwoest.

Bakkerij Vromans verwoest door brand

BAARLE NASSAU – Bakkerij Vromans in Baarle Nassau is woensdagochtend getroffen door brand. Hierbij is de bakkerij totaal verwoest.

De winkel is redelijk ongeschonden gebleven. ‘De winkel heeft alleen roet- en waterschade opgelopen’, stelt medewerker Marij Koks. Het vuur begon in de nacht van maandag op dinsdag rond 1.15 uur. Volgens Corrie Taling van het Vromansfiliaal in Rijen ontstond de brand achter een oven. ‘Gelukkig konden de mensen die boven het pand wonen worden geëvacueerd.

Bij de brand is niemand gewond geraakt. Wel is de schade fors’, zo meldt zij in BN de Stem. De productie is tijdelijk ondergebracht bij Bakkerij Vromans in Gilze. De winkel in Baarle Nassau en de twee andere zaken in Breda en Rijen zijn gewoon open. De exacte oorzaak van de brand is nog onbekend. 

Lees ook:
Winkel Bakkerij Paulissen volledig afgebrand, rookschade Dukers

Lees alles over brand

 

Reageer op dit artikel