nieuws

Bakkerij Snippenberg zet Veenendaal op de kaart

Nieuws

VEENENDAAL – Den Bosch heeft de Bossche bol en de Koekwaus. Veenendaal heeft sinds kort haar eigen trots: het Veensch Turfje van Bakkerij Snippenberg.

Bakkerij Snippenberg zet Veenendaal op de kaart

VEENENDAAL – Den Bosch heeft de Bossche bol en de Koekwaus. Veenendaal heeft sinds kort haar eigen trots: het Veensch Turfje van Bakkerij Snippenberg.

Het Veensch Turfje is een lekkere kruidkoek met naast verschillende noten ook chocolade. De koek is gebakken in het houten bakje waarin hij is verpakt en goed gevuld met cashew-, hazelnoten en amandelen. Het is een authentieke lekkernij in een fris jasje, waarbij vooral de chocolade het helemaal afmaakt’, aldus eigenaar Edwin Kriebel in de Veenendaalse krant.

Verpakking
De koek heeft ook een speciale verpakking gekregen. ‘Vooral de oude kadastertekening die als doos om de koek lijkt te zitten is voor de mensen in Veenendaal direct herkenbaar. Zij zien hier gelijk De Grift op of een bekende straat. Daarnaast zijn er een paar mooie afbeeldingen van vroeger gevonden, die met wat foto’s van nu veel herkenning geven. We hebben er samen uiteindelijk maanden aan gewerkt, maar het eindresultaat mag er dan ook zijn.’
 

Reageer op dit artikel