nieuws

Bakker Alexander Bekkers Ondernemer van het Jaar

Nieuws

SINT OEDENRODE – Alexander Bekkers mag zich sinds zaterdagavond Ondernemer van het jaar 2009-2010 van Sint-Oedenrode noemen. In de derde editie van dit tweejaarlijkse evenement wist Bekkers zijn twee medefinalisten achter zich te laten.

Bakker Alexander Bekkers Ondernemer van het Jaar

SINT OEDENRODE – Alexander Bekkers mag zich sinds zaterdagavond Ondernemer van het jaar 2009-2010 van Sint-Oedenrode noemen. In de derde editie van dit tweejaarlijkse evenement wist Bekkers zijn twee medefinalisten achter zich te laten.

Bekkers werd door de jury geroemd om zijn innovatiekracht, ondernemersschap en zijn nette winkels. Alexander en Karin Bekkers hebben zeven eigen winkels in Eindhoven, Sint-Oedenrode, Veghel, Son, Breugel, Schijndel en Nijnsel. Daarnaast levert hij onder andere aan supermarkten en cateraars.

Bakkerij Mexico
Aan de titel is een geldprijs van 2500 euro gekoppeld. Bekkers schenkt dit geld aan Bakkerij Mexico, een initiatief van Koen Houwen, zoon van de oude bakker Houwen’s Vlaai in Son. Houwen heeft in een opvanghuis voor straatkinderen en –jongeren in Mexico City een bakkerij opgezet. Deze bakkerij doet dienst als opleidingswerkplaats.

Lees ook
Vijf Brabantse bakkers introduceren nieuw brood
Bakker Alexander Bekkers uit Nijnsel Brabantse Held van de Smaak
 

Reageer op dit artikel