nieuws

Aanmelden Bakker met Ster

Nieuws

WAGENINGEN – De titel ‘Bakker met Ster’ wordt in juni 2010 voor de tweede keer gegeven aan (banket)bakkerijen en patissiers. Als u zich onderscheidt door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid, dan komt u voor deze titel in aanmerking.

Aanmelden Bakker met Ster

WAGENINGEN – De titel ‘Bakker met Ster’ wordt in juni 2010 voor de tweede keer gegeven aan (banket)bakkerijen en patissiers. Als u zich onderscheidt door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid, dan komt u voor deze titel in aanmerking.

Naast de te winnen sterren worden dit jaar ook de ‘Beste Bakker van de provincie’ en de ‘Beste Banketbakker van de provincie’ gekozen. Deze verkiezing geldt niet voor de groep patissiers. Dit heeft te maken met een te gering aantal patissiers in ons land. Het thema van Bakker met Ster 2010 is ‘Iedereen kan winnen’.  Wilt u winnen? Geef u dan snel op via www.bakkermetster.nl Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de verkiezing.

 

Reageer op dit artikel