nieuws

Team buildingtraining voor honderden Echte Bakkers

Nieuws

BATHMEN – Onder het motto ‘Pieken met passie en plezier’ hadden 340 verkoopmedewerksters van de afdelingen Twente, Overijssel, Utrecht en Apeldoorn van het Echte Bakkersgilde, maandagavond een team building bijeenkomst in Bathmen.

Team buildingtraining voor honderden Echte Bakkers

BATHMEN – Onder het motto ‘Pieken met passie en plezier’ hadden 340 verkoopmedewerksters van de afdelingen Twente, Overijssel, Utrecht en Apeldoorn van het Echte Bakkersgilde, maandagavond een team building bijeenkomst in Bathmen.

Motivator Harold Smits liet de verkoopmedewerkers op enthousiaste, en soms hilarische, wijze zien dat een goed team uit verschillende persoonlijkheden bestaat. Met een amusant petje op, petje af spel konden de medewerksters er achter komen welk type ze zelf zijn en wat hun rol in het verkoopteam kan zijn. Medeorganisator Zeelandia testte daarna nog de kennis van de aanwezigen met een petje op, petje af quiz. De avond werd afgesloten met een optreden van een Michael Jackson look-alike.

 

Reageer op dit artikel