nieuws

Sven Kramer diep ongelukkig over commotie

Nieuws

DOETINCHEM – Sven Kramer is diep ongelukkig over de commotie die ontstaan is over het gebruik van zijn naam en portret door zowel het Voorlichtingsbureau Brood als de Plus supermarkten.

Sven Kramer diep ongelukkig over commotie

DOETINCHEM – Sven Kramer is diep ongelukkig over de commotie die ontstaan is over het gebruik van zijn naam en portret door zowel het Voorlichtingsbureau Brood als de Plus supermarkten. 

Hij is vooral erg teleurgesteld over het feit dat hij als een zakkenvuller wordt afgeschilderd. Dat zegt Ron Mulder, directeur van het Referee Sportmarkering, die de overeenkomst tussen Sven Kramer met Voorlichtingsbureau Brood (VB) heeft afgesloten. ‘Deze samenwerking is een goede zaak voor VB en ook voor Sven Kramer. Wij werken drie jaar samen, naar tevredenheid.’

Kramer is een gewilde persoon in de marketing, aldus Mulder. Plus heeft nu ook een contract met Kramer. ‘Maar,’ zegt Mulder, ‘het is Plus uitdrukkelijk verboden om Sven Kramer te gebruiken bij promotionele activiteiten met brood of banket. Dat heeft Plus geaccepteerd.’Maanden geleden echter heeft de KNSB een actie ontwikkeld met de Plus waarbij gratis kaartjes voor het bij wonen van schaatswedstrijden te verdienen zijn. Dat is een andere overeenkomst, waar wij buiten staan, zo laat Mulder weten.

Er worden verschillende schaatsers afgebeeld, uit de TVM en DSB-ploegen, zoals Marianne Timmer, Annet Gerritsen, Erben Wennemars, Irene Wüst en ook Sven Kramer. ‘Het is uitermate ongelukkig dat de KNSB begonnen is met Sven Kramer bij de eerste actie af te beelden. Maar wij staan hier helemaal buiten en ook Sven Kramer heeft er niets mee te maken. Het is gewoon een heel vervelende samenloop van omstandigheden. Ik wil nogmaals benadrukken dat Sven Kramer erg ongelukkig is met de gehele gang van zaken.’

Lees ook
Sven Kramer zorgt voor commotie

 

Reageer op dit artikel