nieuws

Nieuwe winkel voor Bakkerij Kromhout

Nieuws

HILVERSUM – Bakkerij Kromhout in Hilversum heeft een metamorfose ondergaan. De winkel is volledig vernieuwd.

Nieuwe winkel voor Bakkerij Kromhout

HILVERSUM – Bakkerij Kromhout in Hilversum heeft een metamorfose ondergaan. De winkel is volledig vernieuwd.

Een verbouwing die nodig was, zo oordeelt Oscar Kromhout die samen met zijn vrouw Vanja sinda 2007 eigenaar is van de bakkerij. ‘In 1986 is de winkel voor het laatst verbouwd. De winkel was op en een frisse uitstraling kon geen kwaad.’ Oscar en Vanja hebben gekozen voor een bedieningswinkel van Linthorst. Oscar omschrijft de inrichting als: ‘ambachtelijke uitstraling in een modern jasje.’ ‘We hebben veel hout gebruikt om natuurlijke kleuren te krijgen, die versterken het ambachtelijke gevoel.’
 

Reageer op dit artikel