nieuws

Nieuwe CEO Lantmännen Unibake Benelux

Nieuws

BRUSSEL – Jean Dinet is per 1 oktober de nieuwe leidsman van Lantmännen Unibake groep in de Benelux.

BRUSSEL – Jean Dinet is per 1 oktober de nieuwe leidsman van Lantmännen Unibake groep in de Benelux. 

Jean Dinet is twintig jaar actief in de internationale brood- en banketbakkerijsector en werkte onder meer bij Procter&Gamble, Puratos, Pillsburry, Perkins Foods, Le Pain Quotidien en Südzucker.  Dinet wil zich toeleggen op de verdere internationale uitbouw van Lantmännen Unibake met duidelijk accent op de Franse, Italiaanse en Nederlandse markt. ‘Ik wil mijn internationale expertise en mijn ervaring als CEO van een divisie binnen een internationale groep ten dienste stellen van Lantmännen Unibake en onze leiderspositie in de UK en in de Belgische Foodservice versterken’, aldus Jean Dinet.  Voor zijn aanstelling was Dinet vijf jaar lang CEO van Surafti (Tiense Suiker).

 

Reageer op dit artikel