nieuws

Nieuwe cakebakkerij Van der Spoel

Nieuws

STELLENDAM – Hen van der Spoel heeft zich sinds 2005 volledig toegelegd op cake. De bakkerij in Middelharnis is te klein geworden. Volgende week wordt de nieuwe bakkerij van De cakebakker officieel geopend.

Nieuwe cakebakkerij Van der Spoel

STELLENDAM – Hen van der Spoel heeft zich sinds 2005 volledig toegelegd op cake. De bakkerij in Middelharnis is te klein geworden. Volgende week wordt de nieuwe bakkerij van De cakebakker officieel geopend.

De nieuwe bakkerij in Stellendam (2000m2) is in oppervlakte vier keer zo groot als in Middelharnis. De productiecapaciteit is verdubbeld naar 600 cakes per uur. Hen van der Spoel: ‘Uitbreiding was hard nodig. Ik moest klanten afzeggen omdat we het niet aan konden. Nu kunnen we weer doorgroeien.’ Van der Spoel levert vooralsnog aan klanten in Nederland, expansieplannen naar het buitenland staan op stapel. De inrichting van de bakkerij is verzorgd door LTI.
 

Reageer op dit artikel