nieuws

Kleine broodoorlog in Moerdijk

Nieuws

MOERDIJK – In Moerdijk woedt een kleine broodoorlog. Reden is de komst van Marktbakkerij ’t Stoepje.

MOERDIJK – In Moerdijk woedt een kleine broodoorlog. Reden is de komst van Marktbakkerij ’t Stoepje.

Met de komst van ’t Stoepje wordt sinds donderdag op drie plaatsen brood gebakken dan wel verhandeld in het Brabantse dorp. Naast Bakkerij Van Boxtel herbergt Moerdijk een levensmiddelen winkel. Voor Andrea Tolenaars van ’t Winkelmandje ligt de komst van de broodkraam gevoelig. Ze noemt het letterlijk broodroof in dagblad BN deStem. ‘Als de inwoners voor ’t Stoepje kiezen, kan ik wel inpakken. Dan is de laatste Moerdijkse winkel om zeep geholpen.’ Tolenaars heeft een klacht ingediend bij de gemeente, maar die kan niets voor haar betekenen. Ook heeft ze haar trouwe klanten gemobiliseerd voor een handtekeningenactie. 
 

Reageer op dit artikel