nieuws

Jan Hemmer wint waardebon Bakkerswereld

Nieuws

Jan Hemmer in Heiloo. is de winnaar geworden van de tweeden en laatste ronde van Raad je Plaatje. Jan Hemmer heeft de canvasbon gewonnen van 70 euro.

Jan Hemmer wint waardebon Bakkerswereld

HEILOO – Jan Hemmer in Heiloo. is de winnaar geworden van de tweeden en laatste ronde van Raad je Plaatje. Jan Hemmer heeft de canvasbon gewonnen van 70 euro.

Jan Hemmer uit Heiloo was één van de velen die het raad je plaatje (de laatste in het kader van het 70-jarig bestaan van Bakkerswereld) goed had.
Het was Renee Boogerd van het NBC/VB. ‘Ach’, zegt Hemmer, glunderend met zijn cheque van €70,-, ‘zo moeilijk was het ook weer niet. Het was een jeugdfoto van een bekende vrouw uit de Nederlandse bakkerij. En zoveel bekende vrouwen kent de bakkerswereld niet.’

Hemmer heeft negen jaar geleden zijn bedrijf in Heiloo in de herstructurering gedaan. Hij is nog wel erg actief. Zo is hij gespreksleider van de Echte bakkers in Noord Holland. Hemmer heeft een geel hart, zegt hij en waardering voor de ontwikkelingen binnen het gilde. Ook is hij betrokken bij de activiteiten van de NBOV in de West Friese provincie. En het nieuws uit de Nederlandse bakkerij houdt hij nog altijd bij via Bakkerswereld.

Naar het dossier Bakkerswereld70jaar

Reageer op dit artikel