nieuws

Informatiedag Dutch Pastry Award 2010

Nieuws

AMSTERDAM – De elfde Dutch Pastry Award wordt eind februari 2010 gehouden. Maar wat wordt er van je verwacht? Op die vraag en meer wordt zaterdag 24 oktober antwoord gegeven tijdens een informatiebijeenkomst voor potentiële deelnemers.

AMSTERDAM – De elfde Dutch Pastry Award wordt eind februari 2010 gehouden. Maar wat wordt er van je verwacht? Op die vraag en meer wordt zaterdag 24 oktober antwoord gegeven tijdens een informatiebijeenkomst voor potentiële deelnemers.

Het reglement en de opdracht worden besproken en deelnemers krijgen tips voor het perfectioneren van het showstuk en de taart.  Het thema volgend jaar is wereldsteden. De taart die naast het showstuk wordt gemaakt, moet passen bij de gekozen wereldstad. De Dutch Pastry Award wordt gehouden tijdens de Bakkerij Dagen (28 februari – 2 maart) in de Amsterdam Rai. De informatiemiddag wordt gehouden in het bedrijf van Arthur Tuytel in Alblasserdam. Meer informatie is te verkrijgen bij Vicky Littlejohn, info@nederlandspatisserieteam.nl

 

Reageer op dit artikel