nieuws

Heerlijk & Heerlijk steunt bakkerij Armenië

Nieuws

ENTER – Heerlijk & Heerlijk heeft een cheque ter waarde van 1500 euro uitgereikt aan Eric van Otten uit Enter. Het geld wordt geschonken ter ondersteuning van zijn Armenië-project.

ENTER  – Heerlijk & Heerlijk heeft een cheque ter waarde van 1500 euro uitgereikt aan Eric van Otten, eigenaar van Van otten in Enter. Het geld wordt geschonken ter ondersteuning van zijn Armenië-project.

Dit bedrag is bijeengebracht tijdens de opening van het nieuwe pand van de banketbakkersvereniging Heerlijk & Heerlijk in Leerdam. Met held wordt een bakkerij gebouwd in het Armeense dorp Hrazdan waarmee de arme mensen in hun eerste levensbehoefte kunnen worden voorzien. Tevens biedt de bakkerij scholing en werkgelegenheid.

 

Reageer op dit artikel